marți, 15 mai 2012

Weekend prelungit de 1 mai

Ca tot nu am fost nicaieri de Paste, ne-am hotarat si am facut tot posibilul sa nu stam in oras si de 1 mai. Asa ca, impreuna cu Eva si Lucian, si alte doua masini (colegi din CAR), eu si Andrei, am plecat pentru 4 zile in zona muntilor Mehedinti si Semenic... Cateva poze, ca de obicei

Ziua 1 - Cheile Tasnei (unde se tinea, tot atunci, HCO 2012)

reclama de mana, la stana din zona

dupa chei, toata gasca, inafara de mine si Andrei, s-au dus mai departe, spre crovuri, noi ne-am intors prin chei si am lenevit prin poienite.

Ziua 2, tot pe Valea Cernei, am fost la Cascada Vanturatoare, foarte frumoasa, pe urma ne-am suit in masini si am plecat spre Valea Beiului.... pe drum am oprit la cascada Bigar.

pe drum sre Vanturatoarea

cascada Vanturatoarea...Lucian la baieLa Bigar

Cascada Bigar

dupa aia, ne-am suit iar in masini, spre Valea Beiului. Am ajuns destul de tarziu, pe la 7 seara, am lasat masinile la o pastravarie si am plecat spre cascada Beiusnitei... cu o scurta oprire la Ochiul Beiului... si cu multe cascade mici pe vale...

Ochiul Beiului


Cascada Beiusnitei I
din nou, Ochiul Beiuluiora 9 seara.... noi ne-am razvratit (adica Eva, Lucian, Andrei si io) si ne-am despartit de restul, ne-am suit in masina si ne-am dus la Cantonul Damian cu scopul de a face Cheile Nerei in ziua urmatoare.
Pe intuneric, ne-am gasit o poienita frumoasa, cu izvor, unde am facut focul si am pus corturile si am mancat pireu cu cascaval si carnati fripti, in mijlocul leurdei inflorite si in cantec de buha... ce iti poti dori mai mult?

Ziua 3 - Cheile Nerei - o bucatica, pentru ca apa era foarte mare, si niste tuneluri sapate in stanca, unde se desparte drumul spre Valea Beiului... dupa, am plecat spre Anina si cheile Carasului, unde trebuia sa ne regrupam cu celelalte doua masini

prin chei...

Laura Palanga din Bucuresti, cu niste prieteni

curajosii trec raul....
apa ajungea pana la brau


tunelurile
catel mic dar curajos. si iubitor de mangaieturi, in Anina

tat in cheile Nerei

In Anina ajunsi, ne plimbam un pic prin "orasul" imtepenit in era comunista, am plecat repede de acolo ca era deprimant. In satul Carasel am cautat locuri de cort, pe care le-am gaist sub un pod pe care trece soseaua, am pus corturile si am aprins un foc mic, pana a venit si restul trupei, care s-au plimbat cu trenul pe linia Oravita - Anina si au facut niste chei (nu-mi amintesc cum le zice).

Ziua 4 - Cheile Carasului, parcul Dendrologic din Simeria si inapoi acasa...Niciun comentariu: